11. čvc 2023 19:22

Připravujeme novou rubriku, ze které vám bude špatně

Ohodnotit tuto položku
(1 hodnocení)

 Každý měsíc naše vláda likviduje další podniky, a úpadek se od vstupu do EU zrychluje!

test Nebude to jen o dividendách, kdy sloužíme pouze jako bankomat západních států. Kdy vnitropodnikovými machinacemi mimo dividend 300 - 500 miliard odchází dalších cca 300 miliard, které nás vedou na buben, ale i další umělá likvidace průmyslu, který v tichosti okrádají všechny západní státy. Třeba cukrovary, kdy to západ nakoupil a pak zavřel. A pokud si myslíte, že to byla výjimka, jste na hrubém omylu.

Takže abyste poznali hrůzu, kterou naše probruselské vlády od roku 2004 na občanech naší vlasti provádí, lze poznat, až když je zveřejněna likvidace desítek firem a zločiny jsou jak z kopíráku, aniž vláda a BIS nějak blokuje.

Natož ministři vnitra, kteří národ drží ve strachu, zatímco zahraniční agenti tady mají zlatou horečku jako na Klondiku, kdy  byla migrace více než 90 000 lidí do pusté oblasti Klondike u dnešního města Dawson City v kanadském teritoriu Yukon v letech 1896 a 1899. K nám přišlo možná 700 000 a všichni se mají dobře.

Zločiny a destrukce, kam se podíváte a vláda vyhrožuje těm, co jsou zoufalí, zatímco sta miliard se vyvádí do zahraničí.

Další informace

  • Typ článku: Normální
Číst 351 krát

Zanechat komentář