Kanada vás vítá bez ohledu, jakou víru vyznáváte. V rozmanitosti je naše síla", volal kanadský premiér Justin Trudeau. "Zároveň budeme dál praktikovat svou politiku otevřenosti vůči imigraci a vůči uprchlíkům, aniž bychom ohrozili naši bezpečnost. Jsme úspěšní se Spojenými státy i státy po celém světě a tím dokazujeme, že bezpečnost je pro nás důležitá a dál se o ni staráme."

 

Něco je asi špatně jako u nás, kdy západ je náš neomylný vzor...

 

Masakr v kanadském Torontu, lidé létali vzduchem a řidič zrychloval

Šílený masakr se stal krátce před 13:30 místního času (před 19:30 SELČ) na rušné obchodní ulici v severní torontské části North York. Bílá dodávka tam podle svědků srazila chodce na přechodu, vyjela na chodník a na úseku dlouhém několik stovek metrů porážela lidi. Počet obětí masakru v Torontu je 10, zraněných 15. Útočil pětadvacetiletý vysokoškolský student Alek Minassian.

 

Masakr v kanadském Torontu

 

Proč je mainstream zločinný včetně České televize a dalších masmédií?

Ukazuje nám velké pochody za mír a proti extremismu. Přitom zamlčí, že ty pochody ve Francii, Itálii, Británii, Kanadě a dalších zemích dělají migranti, co pod pojmem extremismu poukazují na ty, kteří žádají od migrantů práci, přizpůsobení se místním starousedlíkům a vyhoštění kriminálníků. Budiž naším mementem Dienstbier, Kocáb, Šabatová a neziskové organizace, co vyhánějí a vyhnali například z Matiční staré babičky a dědečky (starousedlíky), aby mohla jedna komunita rabovat. A když nebylo co rabovat, přestěhovali se jinam a dnes je tam pustina a zazděná okna.

Pouze ti, co na ten zločin  poukazovali, byli také "rasisti a extremisti" a Šabatová s Dientsbierem žádali pro ně trest!...

 

Doslov

A pak společně vystoupí ČSSD, TOP 09, ODS, STAN, KDU-ČSL a Piráti se slovy: Okamurova strana SPD je rasistická, fašistická a extremistická. Západ je náš vzor. Například kanadský premiér Trudeau...