Jako rej šílených vos utočí USA tu zde, tu jinde. Masakry v Sýrii končí, začíná další "americká svoboda" v Arménii!

Vážně obyčejní občané nevidí, že je vše jak z kopíráku, kdy "proamerická" skupinka údajně utiskovaná vezme vše do svých rukou a pak se ve státě šíří běsnění ve formě Islámského státu, kdy majorita je obviňována státy USA, Velké Británie, Francie a Kanady z útlaku občanů a údajných masakrů?

 

Kdyby se nejednalo o milióny strašných zvěrstev na dětech, maminkách a koneckonců i mužích, bylo by to k smíchu.

Přesto na to (zatím) občané vždy naletí a pak hrůzou šílí!

 

 

Začíná to tak, když malá skupina, která je prozápadní, proamerická oznámí, že je utlačována a začíná dostávat pomoc z USA. A můžeme se podívat na Sýrii, obvinění z chemických zbraní proti lidu, následně vznik Islámského státu a pomoc od USA v čele se senátorem Mc Cainem, můžeme, se podívat na Irák, kdy jeden údajný informátor tvrdil, že jsou tam chemické zbraně a následně koalice USA, Francie a Británie zmasakrovala milion civilistů, Ukrajina, kde malá skupinka vyvolala oranžovou revoluci za pomoci opět americké koalice a izraelských poradců...

A tak bychom mohli pokračovat přes Libyi, Irán, Venezuelu a dnes je tedy na pořadu dne Arménie.

 

Co vlastně o ní víme a kde se najednou vzala jakási další oranžová revoluce?

Stačí se podívat na mapu a každému, kdo má základní informace, musí být vše jasné.

 

 

 

Vládnoucí Republikánská strana disponuje v parlamentu 58 ze 105 poslaneckých mandátů. „Máme většinu v parlamentu. Naše frakce je jednotná, budeme mít vlastního kandidáta (na premiéra),“ řekl novinářům šéf poslaneckého klubu Vagram Bagdasarjan. Mohlo by se říci, že je vše jasné jako facka. Ale není! Ti, co prohráli suverénně volby jsou prý silnější, neb jsou prozápadní - proameričtí, tudíž mají právo na moc. Absurdní? Samozřejmě, ale dle USA jedině správné, protože ta mrňavá opozice  má jediná pravdu a proto má nárok na premira. Je proamerická a to stačí, takže neziskové organizace tam přesvědčují občany, že vítěz je vlastně poražený a poražený je vítěz. (Nepřipomíná to třeba i Maďarsko? Stejná podpora opozice, stejná hesla, stejné útoky)

 

 A pozor!

Opoziční prozápadně orientovaná liberální aliance Cesta ven (Jelk), kterou reprezentuje vůdce protestů Pašinjan, má v parlamentu devět poslanců. Přesto jde svrhnout vládnoucí stranu: „Nedovolíme úřadům ukrást naše vítězství,“ řekl Pašinjan. „Bude nás tu každý den víc a víc, dokud nepřebereme moc,“ dodal. V Jerevanu se koná mítink tisíců přívrženců Pašinjana, který podle tiskových agentur požaduje vládu bez členů Republikánské strany. Té strany, co má 9 mandátů za pomoci USA. (Prý je nová dnešní volba nezastaví)

 

Nikola Pašinjan

 

Má Rusko vojensky zasáhnout? NE!

Má Rusko pomoci? ANO!

Logisticky, v tom je excelentní a občanům Arménie pomoci najít zdroje, kudy další "oranžová a arabská revoluce do Arménie proudí. To stačí!

 

 

Vzpomínáte?

Už je jasné, na co potřebovalo Rusko Krym? A nyní zase z jihu. Z Arménie...

 Celé zde:

Krym patří Rusku a není o tom pochyb. Historikové, kteří nejsou předpojatí a dávají vše do souvislostí, mají na to stejný názor. Ale důvod, proč Rusko bez Krymu nemůže existovat je jiný.