Ukrajinská komedie v Rusku nebere konce. A nejen ukrajinská. Všichni si pamatujeme svatou válku TOP 09, Zelených a různých Votápků, Kolářů a dalších z Evropských hodnot proti Rusku a Putinovi za Savčenkovou, aby dnes bylo ticho po pěšině.

 

 Vyhublé tělo, propadlé tváře, jak je vidět z ruského vězení...

20. ledna 2015

Vyhublé tělo, propadlé tváře. Tak vypadá po měsíci protestní hladovky Naďa Savčenková, ukrajinská letkyně, kterou Moskva viní ze smrti dvou ruských novinářů na Donbasu. Stav Savčenkové, již ruské úřady vězní už sedm měsíců, se rychle zhoršuje, uvedl její právník.

„Zhoršuje se to. Každým dnem je vyhublejší, má propadlé tváře,“ popsal stanici Svobodná Evropa stav své klientky advokát Mark Fejgin.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/nezlomite-me-radeji-zemru-hlady-vzkazala-rusku-veznena-ukrajinska-letkyne-16n-/zpravy-svet.aspx?c=A150119_134418_ln_zahranici_msl

 

Nyní zase řádí Oleh Sencov, už píše závěť, vyhublé tělo, propadlé tváře

Režisér Oleg Sencov. | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Ukrajinský režisér Oleh Sencov, odsouzený v Rusku na 20 let za terorismus, napsal závěť, v níž uspořádal nároky dědiců na své dílo. Napsala to úterý agentura Interfax. Sencov od poloviny května drží ve vězení na severu Sibiře hladovku, podle jeho sestry se jeho zdravotní stav trvale zhoršuje.

Sencov hladovku ukončit nehodlá a prezidenta Vladimira Putina o milost nepožádá, řekla agentuře Interfax sestra vězněného režiséra Natalja Kaplanová. 

Zdroj: https://www.lidovky.cz/sencovova-hladovka-pokracuje-uz-sepsal-zavet-jeho-stav-se-zhorsuje-1p7-/zpravy-svet.aspx?c=A180911_114206_ln_zahranici_mha#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_zahranici&utm_content=main

 

 A do toho zase Savčenková

 

Savčenková zhubla při hladovce o 20 kilogramů (Tentokrát proti Kyjevu)

Bojovnice za Ukrajinu a poslankyně Nadija Savčenková, která čelí obvinění z přípravy puče, během hladovky zhubla o dvacet kilogramů. Oznámil to v pondělí její advokát Oleksandr Šadrin. Dodal, že on i její rodina ji vyzývají, aby hladovku ukončila, protože zatěžuje její organismus. Oznámil to 23. května 2018. To je však v době, kdy ji Porošenko nenávidí a Ukrajina se odvrací včetně našich Evropských hodnot.

 

Čert aby se v té šaškárně a propagandě vyznal.