Hned v úvodu je třeba napsat, proč je další zpráva vyšetřovatelů o sestřelení civilního letadla nad Ukrajinou natolik nedůvěryhodná, že se může označit jako dezinformace či hoax, abychom nebyli obviněni sami z dezinformací.

 

  1. Vyšetřování možného pachatele, aniž ten má ve skupině svého obhájce s možností odhalení falešných obvinění je nepřípustné!
  2. Viníci už byli známi v den sestřelení: možná už týden před. Obvinila je Ukrajina, která byla pravděpodobným viníkem, minimálně podezřelým.
  3. Vyšetřovatelé dosud vůbec na místě pádu nevyšetřovali (vůbec se tam prý nedostali)
  4. Vostal z Londýna lže když tvrdí, že pachatel sestřelení letadla nikdy není součástí vyšetřování. To by tam nesměla být Ukrajina, protože podezřelá byla a je také! Přitom ta je jako druhý hlavní vyšetřovatel, který vyšetřuje sám sebe!
  5. Film o jásajícím vojákovi nad letadlem byl sestříhaný podvod: nakonec se ukázalo, že držel medvídka a byl zděšen, co se stalo.
  6. Vyšetřovatel spolupracuje a vykládá na základě údajů "Bellingcat", což je partička počítačových pseudoinvestigativních šašků, kteří od počítače nevylezli, natož, aby něco zdokumentovali. Prostě pracují na základě relativity a pravděpodobnosti.
  7. Vyděšení nad sestřelením civilního letadla dokazuje, že to nebylo plánováno. A zatímco armáda a civilní věže monitorují lety, jednotlivec (i když umí obsluhovat BUK), nemůže vědět o změněné dráze letu, tudíž nemohl být připraven.
  8. Nikde není zpráva a obvinění letového provozu Ukrajiny, která nechala záhadně létat civilní letadla nad válčícím územím.
  9. Ani před vydáním zprávy nebyla povolena obhajoba obviněné strany, nebylo umožněno nahlédnout do dokumentů.
  10. Veřejnosti nebyl vysvětlen rozpor, že onen BUK měla mít po rozpadu Ukrajina a zatímco Rusko předložilo (dle výkladu) dokumenty, záhadný vyšetřovací výbor se tím, komu skutečně patřil, vůbec nezabýval.

To vše a průběžně budou dohledány další podezření dává daleko více pohled vypracovaného obvinění na zakázku, než poctivé vyšetřování, kdo skutečný viník je, byť se už veřejnoprávní televize ústy Vostala z Londýna sichruje, že zase se objeví dezinformační weby, které tuto zprávu zpochybní. A zákeřně přidá pláč postiženého v letadle. Špína a svinstvo.

Co si dovolí zpravodajové České televize je neskutečné!

Z výše důvodů, které hlavní nizozemský prokurátor Fred Westerbeke odmítá komentovat, je spíše loutkou či dokonce prokurátorem Vašem z bolševické doby, kdy už zná obviněné, dokonce už jsou skoro rozsudky, aniž předloží řádné obvinění prověřené obhajobou s možností vyloučení dodatečných materiálů falešně vyrobených.

Dokud belgická strana nepředloží věrohodné odpovědi na výše deset bodů (a asi se objeví další), zpráva bude brána jako hoax, možná je to další provokace Ruska a zneužití pozůstalých k politickým čachrům! Ve slušné společnosti by měl být vyšetřovatel a prokurátor zatčen za zneužití své funkce!

Mimochodem, zatímco na západě je tato zpráva přebírána jako "někdo něco plácl", u nás je na extremistických, manipulativních probruselských a veřejnoprávních médiích brána jako důkaz důkazů, kdy není dalších pochyb.

 

Velkovýroba dezinformací, hoaxů a novičoků jede jak na běžícím pásu! Vážně jsou Češi součástí této špíny?