Tak naše milá sestra slovenská cestovala v tramvaji. Úžasná zpráva. Nebo trapná, protože sama sebe a svoji propagandistickou klaku svlékla do naha.

 

Takže slovenská vůddkyně, co vyhlásila válku Číně a Rusku a normální lidé řvou smíchy, klidně jede tramvají, protože ti hrozní extremisté z ní mají legraci, místo aby po ní házeli vše možné, zatímco ti hodní, mírumilovní demokraté vyhrožují například prezidentovi Zemanovi zabitím, dokonce na prezidenta Klause stříleli z airsoftové pistole.

Komedie, kterou by mohl použít Louis de Funes s Chaplinem a Jaroslavem Haškem dohromady.

Prezidentka seděla na sedačce mezi ostatními cestujícími. Po boku však měla svou ochranku, která dohlížena na její bezpečnost. Tramvají jela na divadelní představení Příběh gaye, příbeh lesby. Hra se konala k příležitosti sobotního Duhového pochodu Bratislavou za práva homosexuálů.

Vtipe vylez: šok - Slovenka Čaputová prý umí jezdit tramvají

 

 Takže ještě jednou: když je někde prezident Zeman, ti hodní ne-extremisté na něj hází předměty, vyhrožují a sprostě nadávají, když jede veřejnou dopravou Čaputová, ti údajní skuteční extremisté se jí smějí, nebo se o ni vůbec nezajímají.

 

Neměli by experti na extremismus vysvětlit, kdo je ne-extremista a kdo extremista? Nějak se v tom lidé přestávají orientovat.