Do zemí ve východní části Evropské unie by měli být uprchlíci posíláni po celých skupinách, nikoli jako jednotlivci. Společně relokováni by tak mohli být například obyvatelé jedné syrské vesnice, naznačila v rozhovoru poskytnutém listu Neue Osnabrücker Zeitung německá europoslankyně za stranu Zelených Ska Kellerová.

 

Výhrůžky, výhrůžky, výhrůžky

Psal se rok 2017 a útoky z Německa nebraly konce (a trvá to dodnes)

Je pravdou, že tato Zelená Němka pak ze své agresívní provokace částečně vycouvala, když jí lidé začali spílat, přesto tyto provokace stále nikdo netrestá a Merkelová na tato beranidla spoléhá.

„Ten nápad se syrskou vesnicí je přece jen jednou z možností, která by se dala využít. Například v případě, když uprchlíci nechtějí jít sami do některé země, protože v ní nejsou žádní jiní uprchlíci,“ uvedla Kellerová.

„Lidé chodí rádi tam, kde už jsou jejich krajané, to činí integraci a přijetí jednodušším. Odmítání Česka a dalších států přijímat uprchlíky je v rozporu s právem EU. Proto přece Evropská komise zahájila řízení proti těmto zemím kvůli porušení smlouvy o EU,“ prohlásila europoslankyně.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/europoslankyne-syrske-vesnice-kellerova.A170620_134147_zahranicni_bur?

 Je nutné stále a stále připomínat našim soudům a našim politikům, že rasismus a fóbie nevzniká v českém prostředí jen tak od sebe, ale že jsou z Německa nasazení provokatéři a následné běsnění obyčejného lidu je důvod, jak exemplárně potrestat největší odmítače.

 

P.S. Takto se vůči nám při demonstracích proti ÚV KSČ chovali STBáci v kožených bundách a ty, co byli naivní, urážkami na KSČ sami vyprovokovali ke skandování, pak je vytáhli z davu, střískali je a odvlekli na služebny. Dnes se dá foto na internet a pak se čeká, kdo se chytí. V čem je rozdíl?