První americký prezident zvolen Marťany. Obrovský průlom ve světové demokracii. Volby pojmuty jako meziplanetární.

 

Bohužel identita Marťanů se zatím nepodařila ověřit, protože se nenašel ověřovací kód. Přesto Američané označovaní jako Afroameričané tvrdí, že oni to spojení našli. V Hollywoodu na tom pracovali desítky let společně s Demokratickou stranou. Multikulturně. Genderově. Stylem LGBTQIAPK. A ani americké soudy zatím Marťany nedokázaly identifikovat. Takže se o to nepokusily!

To spojení je interaktivní, založené na telepatickém propojení meziplanetární parapsychologie při totálním mentálním uvolnění. A protože to zatím většina občanů nedokáže, natož americké soudy, tak ty, kteří volili Bidena, zná jenom expertní parapsychologická skupina při totálním mentálním uvolnění. A to prý voliči Trumpa nejsou, tak dalece ještě nedospěli. Voliči Trumpa jsou prý zaostalí na úrovni 20. století - neparapsychologičtí.

Většina Čechů si významně klepe na hlavu, především ti starší, co zažili socialismus a budování komunismu, zatímco Piráti a ministr Petříček s Babišem a dnešními geniálními vysokoškoláky jsou přesvědčeni, že Marťanům se podařil rozluštit americký Q kód a tím prý mohou být zrovnoprávněni americkým voličům. Sice se nepodařilo zatím zjistit, jak se dostali fyzicky ke korespondenčním lístkům, ale to je dle amerických "expertů" a našich Pirátů už jenom zástupná banalita, protože svět se dere kupředu a tyto naše geniální mozky ví své. Sice nikdo neví, co oni vědí, ale prý v tom se ukrývá genialita Pirátů. A amerických Marťanů.

Neskutečné, kam se za našeho života dostala zdánlivě nedostihnutelná supervelmoc. V dobách Husáka a Brežněva výrobky, nad kterými žasl celý svět. Dnes se rve s rozvojovými zeměmi, aby do Evropy dopravila ropu a plyn. Sankce, sankce, sankce. A zahlcují svět takovými zvěrstvy, že tomu už věří jenom záloha bolševiků - Piráti, kteří jsou nastaveni na tuto frekvenci. Stejně jako mladí, nažhavení komunisti po roce 1948, kteří také tvrdili, že komunismus už zruší peníze. Ne jako platební karty, ale úplně. Že bude všeho dost po roce 2000 a měli pravdu. A i my toho měli v roce 1989 dost a znovu už toho máme dost.

Idiotismus ovládl západní svět a i naši mladou generaci. Část mladé generace, abychom byli spravedliví.

Dnes bude inaugurace Bidena. Vyklízí se okolí Bílého domu. Mnozí si myslí, že je to kvůli protestujícím Trumpovým voličům. Jaký nesmysl.  Joe Biden očekává přílet korespondenčních Marťanů a musí být pro ně zajištěna bezpečnost. Ale nesmí se o tom mluvit, proto sociální sítě blokují veškeré informace.

 

Tak to je. Howgh. Voliče Bidena se musí uvítat se slávou a hlavně bezpečně. Co když skutečně jsou?