Je otázkou, zda už Číňani nežijí někde v páté dimenzi a nepohybují se mezi... Stejně jako severokorejci a další. Severní Korea a Čína včetně Ruska vraždí lidi a ty se pak ze záhrobí vracejí a oklikou přes USA či jinak vykřikují do světa: já jsem zase živý(á)...

 

 

 „Senzační lidový miliardář, jako je Jack Ma, bude určitě pověšen na pouliční lampu,“ napsal jeden komentátor ve wechatovém příspěvku, který si vysloužil více než 100 000 přečtení a o 20 tisíc více na síti Weibo. „Miliardář Ma skončí ve vězení, nebo mrtvý,“ varoval v srpnu 2019 podle amerického listu kritik režimu Wengui. Co se stalo s nezvěstným podnikatelem, to zůstavá nezodpovězenou otázkou. 

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/blaznivy-jack-zmizel-nahradili-ho-v-porote-souteze-kterou-sam-zalozil-miliardar-nedavno-kritizoval-p.A210104_121259_ln_zahranici_livs

Safra safra a je tu problém: Zakladatel čínské internetové společnosti Alibaba Jack Ma, který je označován za nejbohatšího Číňana, se po více než třech měsících objevil ve středu na veřejnosti. Jak s tím naložit?

 

Údajná (ne)dezinformační média zaručeně neprolhaná už mnohokrát pohřbila Putina s rakovinou slinivky, demencí, Alzhaimerem...

Vysvětlení je prý logické: dvakrát mrtvý prezident Putin (jednou byl zabit kolem roku 2005 a pak umřel na rakovinu slinivky břišní) se prý po osmi létech probral a když si vzpomněl na dávného dvojjitého agenta Skripala, poslal na něj RUSKÝ nervový plyn, hlásají hvězdné tajné služby západní.

 

Ri Sol-ču, popravená manželka severokorejského vůdce Kima Čong-una obživla

v Roce 2016 byla popravena Ri Sol-ču - manželka Kima Čong-una a po osmi měsících se objevila na veřejnosti, aby po boku svého chotě sledovala leteckou přehlídku. Bývalá zpěvačka se zcela ztratila z očí všech v březnu po prohlídce nové obchodní čtvrti a zdravotnického komplexu v Pchjongjangu a následně "rádoby seriózní" média tvrdila, že se Kimovi přestala líbit a tak jí popravil. Že by tam král Jiřík poslal živou vodu?

 

Teta Kim Čong-una zemřela na infarkt po hádce o popravě manžela

 A hle, v roce 2016 se stal zázrak: teta diktátora KLDR žije v USA. A v roce 2020: mrtvá teta severokorejského vůdce Kim Čong-una, jejíhož vlivného manžela nechal vládce popravit, se po šesti letech znovu objevila na veřejnosti. Kamery severokorejských médií Kim Kjong-hi v neděli zabraly v Pchjongjangu, kde po boku vládce sledovala představení oslavující příchod lunárního Nového roku. Informovala o tom agentura Reuters.

 

Možná je to o tom, že naše (to slovo naše je komické) tak tedy naše veřejnoprávní Česká televize si zve do svých pořadů samé "experty a expertky" a dle toho také to zpravdodajství vypadá.

Zjistili jsme, že Rusko nespolupracovalo a nespolupracuje a předpokládám, že spolupracovat nebude, předpokládám, že ruská strana bude vše popírat... Rusko ví, že svět ví, že Rusko lže, ale lež pro Rusy, jak už řekl Vladimír Putin, je jen strategický manévr!

Tak toto skutečně odvysílala Česká televize v přímém přenosu Čt 24 s analitičkou Kremelské dezinformační kampaně ukrajinistkou z Evropských hodnot Lenkou Víchovou.

Rusko ví, že svět ví, že Rusko lže, ale lež pro Rusy, jak už řekl Vladimír Putin, je jen strategický manévr!

Ještě jednou!

Rusko ví, že svět ví, že Rusko lže, ale lež pro Rusy, jak už řekl Vladimír Putin, je jen strategický manévr!

 

Tento slovní obrat nemá chybu. Když to ale dáme do všech souvislostí a přeložíme to pravdivě, dalo by se napsat: Rusko ví, že svět (nejen) o Rusku lže, ale lež o Rusku, jak by řekl Putin, je jen strategický mavévr.

 Vážně si myslí skutečná dezinformační masmediální scéna, že čeští občané mají být jak králíci kouzelníka Pokustóna?