Zvláštní parametry terorismu má jako vždy ODS, TOP 09 a různí Vondrové. Lež má krátké nohy, pane ODS Vondro.

 

Toto vyřvává Vondra v roce 2021 (A rok 2013 neexistuje?)

Místopředseda ODS Alexandr Vondra vyzval premiéra Andreje Babiše, aby zítra na summitu Evropské rady inicioval společný postup EU vůči Bělorusku, které donutilo přistát letadlo soukromé společnosti na cestě v rámci Schengenského prostoru jen proto, že se na jeho palubě nacházel kritik Lukašenkova režimu Ramane Pratasevič.

„Postup běloruského režimu je naprosto bezprecedentní akt státního terorismu, který musí každý demokratický stát jednoznačně odsoudit. Není možné, aby stát donutil přistát soukromé letadlo, které veze cestující uvnitř schengenského prostoru jen proto, aby se mohl pomstít novináři, který kritizuje poměry ve své zemi. Česká vláda musí jednoznačně oficiálně odsoudit tento čin a na půdě EU iniciovat společný postup a sankce proti Lukašenkově režimu," říká místopředseda ODS Alexandr Vondra.

 

 BEZPRECEDENTNÍ?

Skleróza  jak vyšitá (sclerosis multiplex je závažné autoimunitní onemocnění, které postihuje nervový systém)

Kalousek nechal blokovat ruské letadlo cisternou!

Zní to jako scéna ze špionážního thrilleru. Letiště Václava Havla, čtvrtek 2. května 2013. Na poslední chvíli se ministři české vlády pokoušejí zastavit ruské letadlo, na jehož palubě je vydávaný ruský podnikatel Alexej Torubarov. Personál letiště dokonce na pokyn ministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09) před ruské letadlo přistavuje cisternu, aby zabránil vzlétnutí. Napětí roste. Nakonec v bitvě nervů česká strana couvne a letadlo odlétá.

Ministři financí, zahraničí, dopravy, vnitra a spravedlnosti. To je kvintet mužů, kteří se do akční scény na letišti více či méně zapojili.

Nejaktivněji se podle informací serveru Lidovky.cz v záchraně ruského podnikatele angažoval ministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09), pod jehož resort pražské letiště spadá. "Vše, co ten den a v tyto okamžiky konal personál letiště, konal výhradně na mou odpovědnost," řekl ministr serveru Lidovky.cz. "Bylo by naprosto nefér volat k odpovědnosti kohokoli jiného," podotkl rezolutně Kalousek.

Proč zrovinka kvůli ruskému podnikateli neváhal využít problematického postupu, nechtěl ministr financí říci. 

Torubarovovův příběh se dostal ke Schwarzenbergovi

O koho se špičky české vlády s Rusy na letišti přetahovaly? O Alexeje Torubarova, podnikatele z Volgogradu, na kterého byl v Rusku kvůli obvinění ze zpronevěry vydán mezinárodní zatykač. On sám tvrdil, že do Česka utekl před ruskou mafií a tajnou policií . Nakonec málem došlo k přestřelce mezi Rusy a našimi policisty. A tak nakonec ministr Schwarzenberg dal pokyn, aby letadlo odletělo!

 

Vymalováno. Kriminálníci, co kradou v Rusku, nebo jako performeři se za přirození přibíjejí k  Rudému náměstí (nahý Pjotr Pavlenskij) jsou na západě vítáni. To jsou Evropské hodnoty!

 

DŮKAZ

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/vladni-drama-na-letisti-kalousek-nechal-blokovat-ruske-letadlo-cisternou.A130526_163020_ln_domov_mpr

 

Na akci se podílela protiruská mafie v čele s Kalouskem. To je demokratické, protože je to zprava do leva. Opačným směrem je to terorismus. Vondro, myslíte si, že jsme idioti nebo tupci? Pouze druhou část nadpisu jsme museli doplnit my, nesklerotici!

P.S. Stejně jako Kalouskova letkyně Savčeková, byla údajně mučena hladovkou, až ztloustla a dnes se k ní nehlásí, iuský podnikatel Alexej Torubarov se vrátil do Česka. Živ, vesel a zdráv. Po odpykání trestu za zločiny. My si těchto lidí vážíme. To je demokracie...