Reportáž z pražské hromadné dopravy: a nutno přiznat, že lidé už se tím veřejně baví a mlátí se smíchy, kdokoliv na záhadná úmrtí a zmrtvýchvstání narazí. A stačí přihodit jména Fiala (ODS) a Stropnický, který si jde do nemocnice rovnat páteř a lidé hýkají, až se zalykají.

 

Za našich mladých let v době sovětské okupace jsme se bavili průpovídkami, jak "Rusky nosí křusky", či "Bigbít něbúdět, Iván pasetíl balalájku", což lidé jako Ivan Mládek dotáhli do dokonalosti.

Dnes nám trojice Boží Trump, Mayová a Macron předkládají stejné "chujoviny", jako tehdejší generalita KSČ.

A co je horší: ty vtípky a kameňáky jsou na reálném základě, kdy záhadně umírá rodina Skripalova, aby posléze vstala z mrtvých, USA vybombardují chemické sklady tak, že po nervových plynech a chlóru nezbude ani molekula.

 

Nebo je nanejvíc pravděpodobné, že tam nastoupila četa ruských vojáků a dobrovolníků s vysavači ETA a všechny stopy po zabijáckých plynech vysála.

Ti ruští vojáci a dobrovolníci jsou nejudatnější na světě.

Náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Rjabkov v pondělí oznámil, že příjezd expertů byl odložen kvůli následkům sobotních náletů Západu.

Američané následně oznámili, že podezírají Moskvu z manipulace s důkazy.

A druhý

Ministr zahraničí Martin Stropnický (ANO) musel do nemocnice do Střešovic s páteří...

 

Bohužel tyto stupidity nám dnes nepředkládá sovětské "Rádio Jerevan", ale americké tajné služby CIA za aplausu Jakuba Jandy od tyče, Stropnického, ještě než mu lékaři narovnali páteř, Petra Fialy z ODS a další generality z TOP 09. STAN a KDU-ČSL.

Jakub Janda od tyče

Je rok 2018 a západ se zbláznil. A naší (někteří) političtí vůdci s ním. A Jakub Janda? Vede Evropské hodnoty...

 

Dominus vobiscum. Et cum spiritu tuo...

Jest on šelma mazaná. Jde na večeři, o kterou nestojí, aby tam předal dopis, který si nikdo nepřečte.