Není to tak dávno, co jsem tady tvrdil, že tihle nešťastníci - čeští Piráti moc dlouho nevydrží - podobně jako ti jejich mnohem slavnější němečtí soukmenovci, ale ještě si budeme muset nějakou chvíli počkat...

Cítím povinnost k tomu ještě dodat, že to jejich působení v české politice bude zřejmě přímo úměrné jejich „pracovitosti“. Čím víc toho udělají a napovídají, tím blíže budou ke krachu.

Dost mě pobavil ten nedávný výlet pirátského Mikuláše - poslance Peksy, který se služebně rozjel až do Švédska agitovat proti Babišovi. I kdyby to snad odpovídalo výsledkům vyšetřování, soudním verdiktům - tak proč s tím ale jezdit do Švédska?!

A když jsem se den poté zase dočetl, že do Senátu má letos za Piráty kandidovat také nezapomenutelný Jan Ruml, napadá mě, zda jsem v těch předchozích prognózách o krachu Pirátů nebyl až příliš velký pesimista.

Pokud to bude pokračovat tímhle šíleným tempem, mohou to Piráti zabalit možná ještě dříve, nežli kdysi ten spolek neodolatelných trapáků, fungující pod firmou Věci veřejné.

 

Ovšem, dost dobře také nechápu, proč jsem tak vysazenej zrovna na Piráty, když bych dnes ruku do ohně nedal ani za jednu jedinou českou parlamentní stranu!

 

Zveřejněno se souhlasem autora

josefhavranek.blog.idnes.cz