Není čas zrušit zločinné finanční náhrady církvím a poslat do kriminálu politiky (a dnes hlavně senátory), co potřetí okradli národ český?

Jasné vysvětlení, proč jsou církevní finanční náhrady tak těžký zločin proti českému národu. Finanční, nikoliv majetkové! Nebylo by dobré překontrolovat konta poslance Bendy, který za celý život nesáhl na práci a vozil se v politickém výtahu díky tatíčkovi Bendovi?

 

Zdanění náhrad není komunistický výmysl, ale jasný protest většiny občanů České republiky, kteří jsou potřetí okradeni státem a Ústavní soud by měl dokonce prozkoumat finanční restituce v šílené výši jako vydírání lidu!

 

Možná i nastal čas, aby církve vrátily to, co slušným lidem nakradly včetně úroků z úroků! A mělo by být dáno trestní oznámení za oloupení národa za finanční náhrady.

Je to zločin zločinu: 3/4 občanů České republiky byli okradeni potřetí. Adolfem Hitlerem s nacisty,  extremistickými bolševiky kolem let 1948 a nakonec náboženskými zločinci, co s církevními restitucemi vymohli, aby lidé, co byli okradeni, po další období jim vše zaplatili! Neuvěřitelné!

Takže sedláci, podnikatelé ale i lid: prostě všichni ti samí, co byli v roce 1948 okradeni, mají opět vyplácet peníze a jsou církevními restitucemi okradeni znovu?

Kdo vymyslel ten restituční zločin, abychom platili v hotovosti to, o co údajně oni přišli? Navíc, mají poctiví občané vyplácet pedofilní církve, kdy vyplouvá jeden zločin za druhým? Jak v tom všem figuruje Krása a jeho parta?

 

Technická:

V malé restituci se k původním majitelům vrátilo na 100 tisíc malých provozoven, vyvlastněných koncem 50. let. Šlo o malé obchody, nájemní domy, hotely, restaurace, dílny nebo třeba pily. Měli také nárok na sta miliard, které mohli získat za celá léta? A co celý národ, který mohl zbohatnout, nebýt Hitlera a následně roku 1948?

 

"Tento návrh je prý ryzí nestoudnost, poté, co komunisté více než čtyřicet let pronásledovali věřící a duchovní, poté, co připravili církve o veškerý majetek, zlikvidovali řády, věznili řeholníky, přichází komunistická vláda s tím, jak ještě v druhé vlně ožebračit církve," prohlásil ve středu dopoledne senátor za ODS Jiří Oberfalzer a jejich povedená senátní parta, která nás okrádá i dnes! Stejně tak senátor a místopředseda TOP 09 Tomáš Czernin.

A proč to máme platit my, nebolševici, drazí, předražení senátoři?

Jeho kolega Herbert Pavera tvrdil, že zdanění je prý jen další krádeží. "Majetek, který se církvím před několika lety vracel, byl často velmi zanedbaný, zničený, a v některých případech ani být vrácen nemohl, protože jej komunisté nenávratně zabrali nebo prodali. Je logické, že církve dostaly za takovou újmu náhradu," uvedl Pavera.

A sám idiotský senátor přiznává, že to neplatí bolševici, ale my, obyčejní lidé! My, co byli také okradeni!

 

Jenomže jsme byli okradeni všichni, takže dnes jsou okrádáni znovu obyčejní lidé, aby si cirkve naplnily panděra? Takže ještě jednou: církevní restituce jako navrácení majetku jednoznačně ano, okrádat národ o peníze, které si vyděláme nyní ne! Protože to byla největší loupež českého lidu od Bílé hory! A ti, co naše okrádání schválili, by měli jít do kriminálu i dnes bez promlčení!

 

 A další lži novodobých bolševiků

mimochodem Rychetský je bývalý bolševik, dnes Ústavní soudce a v roce 1989 právní expert na restituce jako Kalvoda

 

Vydírání v politice funguje?. Vládní poslanci se plně podřídili diktátu komunistů a opět schválili zdanění církevních restitucí. Tento protiústavní krok rozhodně nenecháme v Senátu jen tak - bude následovat žaloba k Ústavnímu soudu!

 

Stát se nemá chovat jako vrchnost. Sněmovna nejprve souhlasila s náhradou církvím, dnes rozhodla je danit. O čem rozhodne zítra? Při pohledu na vládní většinu, která existuje zásluhou komunistů, mám vážné obavy.

 

 

Církve, které dostávají od okradených znovu finanční náhrady, by měly být potrestány, rozpuštěny a finanční náhrady do koruny vrátit, Fischere a Drahoši!

Ty peníze totiž nyní církvím nevrací Bůh, či nějaký bolševik, ale my, obyčejní lidé. My, co byli také okradeni. Nebo naše rodiče, či prarodiče! A to je morální?  My jim nic neukradli, naopak mnohé církve sedřely obyčejný lid a okradly je nejen o majetky, ale ještě mnohé pedofilně znásilnily!

A my, lid český jim ještě za to máme platit?