Malé zamyšlení: pan Křeček stejně jako pan Zeman jsou civilně socialisté na naprosto opačném konci volného trhu dle Adama Smitha (Bohatství národů). Přesto k nim mají pravicoví voliči dnes (a celkově všichni občané) kladný vztah, zatímco pravicoví politici neuvěřitelně široké spektrum urážek a nadávek. A pokud přidáme "Havlovu kavárnu", slovník dlaždičů se studem červená.

 

Například slovník radního Šarapatky, Řeporyjce Novotného, či podřezávače prezidenta z ODS snad ani nebudeme citovat. O Milionu chvilek ani nemluvě...

Co však je zarážející, že extrémisty jsou nazýváni převážně slušní lidé pouze jiného názoru, zatímco ti sprostí, urážející, dehonestující a vyhrožující se sami sebe nazývají demokraty a slušnými lidmi. Zbláznil se slovník český, nebo je stále stejný od dob "Ottova slovníku", pouze skuteční lháři a dezinformátoři jsou ti, co všechny s jiným názorem takto nálepkují?

Pan doktor Křeček tvrdí, že není možné zvýhodňovat nikoho, ale na všechny musí pohlížet stejně dle dikce zákona. Přesto se snaží redaktor České televize (jak Železný, tak naposledy Martin Řezníček) přesvědčovat diváky, že právo rovnosti neexistuje a proto je jeho názor extremní, což potvrdila i Kalouskova hrdinka z TOP 09 Markéta Pekarová Adamová.

 

Skutečně funguje demokracie tak, že kdo dodržuje zákony a měří všem stejně je gauner a extremista? A Česká televize to tak skrytě potvrzuje, že tyto zločiny vyžadují pouze dezinformační weby?

To snad ne!

(čtvrtek po 22:00)

 

Lidé na Facebooku vtipně ukazují, jak věcně "sluníčkoví demokraté" odpovídají

 

A "demokratické síly" v čele s "Milionem chvilek" vyhrožují zvolenému Křečkovi, že ho demokraticky vykopou, nepustí do úřadu, poleze pouze přes jejich mrtvoly na schodech a mnoho dalších výroků této slušné části názorového spektra.

Zločinci a extremisté jsou ti, co prý zvolili pana Křečka, zatímco demokraté demokraticky nakopou pana Křečka do zadní části...

Je rok 2020

Lež se stává pravdou, pravda se stává lží!

 

 P.S. Čím více nadává veřejnoprávní televize, BIS či ti, které narod nezvolil občanům České republiky, že jsou rasisté a extremisté, tím více občanů se staví na stranu lidí jako jsou pánové Křeček a Zeman. A to samé je napříč celou Evropou a stejně tak i v USA. To přece nemůže být náhoda!