Dnes už většina lidí nepochybuje, že Covid-19, či lépe koronavirus je pandemie životy ohrožující. Co je však strašnější, že dnes se bojí lidé víc zrádců, kteří jdou proti vlastnímu lidu, než pro mnohé smrtelné pandemie.

 

Uvědomuje si to vůbec vláda? Neměla by nyní totálně zastavit všechny aktivity novodobých STBáků v okamžiku, kdy se vyhlásí "nouzový stav"?

(Samozřejmě tím není myšlena kontrarozvědka, která by měla hlídat agenty od USA, Německa, přes Rusko až k Číně, i když je otázkou, zda nás skutečně chrání, když tvrdí, že zde z USA žádný agent neoperuje a přitom tam o nás vše vědí!)

Jedná se o spolky a neziskové organizace samozvaně vytvořené za jakési zahraniční peníze a šmírující nás na každém kroku. Jsou to různé polovojenské jednotky na bázi pseudokontrarozvědky jako jsou samozvaní Elfové, různí Vrábelové, manipulující s miliardami za reklamy bez jakéhokoliv zákona, prapodivný ústav Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám MV ČR, kdy samozřejmě žádný terorismus nesleduje, ale šmíruje občany málem i na veřejných WC kdo si co špitne jak za Adolfa Hitlera ve druhé světové válce.

 

Diví se pak někdo, že lidé mají hrůzu, aby se do mobilů nedostal další šmírák, STBák a udavač formou eRoušky?

Přitom mobilní aplikace eRouška je ve své podstatě skvělá věc. Ale kolikrát nám česká zástupkyně v Bruselu Jourová říkala, že za nás bude bojovat jako lev a pak se uzkázalo, že na nás a Maďarsko pouze cení zuby a vyhrožuje za účasti prapodivných STBáků na území EU? 

 

Zaručí nám vláda, že data z eRoušky se nedostanou do ruky těm, co to zneužívají proti svobodě slova? Jak vláda zastaví Jourovou a CTHH, aby data neukradly? Máme věřit čestnému slovu Babiše, když za Českou republiku dosadil Jourovou a ta nám nyní od rána do večera vyhrožuje?