Farizejství uječené a vyvalené Markéty Pekarové Adamové (TOP 09)  už je za hranou politiky.

Adamová se od Bendla distancovala

Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová, která v rámci volební spolupráce s ODS jejího kandidáta v senátních volbách podpořila, se od jeho chování v kampani distancovala. „Při pořízení fotky a videa na podporu jsem ale nevěděla, v jakém tónu kampaň povede a tento styl je mi úplně cizí,“ uvedla na Twitteru.

 

Petr Bendl nechal publikovat v Kladenských listech inzertní článek s titulkem

„Piráti chtějí pomáhat přistěhovalcům a integrovat nepřizpůsobivé“.

 

Takže ujasněme si, co Piráti prosazují: komedie, ukrytá v detailech! Vybíráme právě ony detaily!

Postoj České pirátské strany k migrační krizi

  1. Piráti apelují na evropskou solidaritu s přetíženými státy a na společný evropský postup.
  2. K řešení přispívá pomoc jednotlivých lidí, spolků a charit. Nesouhlasíme s tím, aby byl příliv uprchlíků zneužíván k politickým účelům a šíření strachu!
  3. ...i přes území České republiky, která si dobrovolně stanovila, že přijme 1 500 uprchlíků. Tento počet není nijak závratný - naši Evropští sousedé potřebují pomoc.
  4. Uprchlíci musí mít možnost podat žádost o azyl co nejblíže své vlasti, nikoliv až v pohraničních státech Evropské unie.
  5. Díky podávání žádostí mimo území EU či v unijních táborech na vnějších hranicích se tak již v raném stádiu vyloučí osoby, jejichž přesídlení do EU je nežádoucí.
  6. Uprchlík v nouzi má podle mezinárodních smluv právo na azyl. V rámci Evropské unie by však neměl mít nárok s konečnou platností určovat, která konkrétní země ho přijme.
  7. EU musí dlouhodobě a systematicky bojovat proti nelegálním převaděčům, jak přímo, tak i nepřímo tím, že poskytne uprchlíkům v ohrožení života legální a bezpečnou alternativu.
  8. Uprchlíci z válečných oblastí nemají velký zájem o azyl v České republice. Většinou svůj pobyt na území České republiky berou jako nežádoucí překážku na cestě do vysněného Německa.

Takže páni komsomolci jako budoucí záloha komunistů pod značkou "Mladí v učení Člověk v tísni a Strachoty", pokládám pár otázek:

Bod číslo 7 nelze uskutečnit, protože uprchlík má mít větší právo, než vláda dané země (důkazy: například útoky na Orbána a Salviniho, kde dokonce bude soud!) Dále volný pohyb osob v okamžiku schválení vylučuje nutit uprchlíka, aby se neproháněl mezi jednotlivými státy a nepáchal dokonce trestnou činnost? Francie je opět důkazem. A v Africe (bod č.5) podají žádost v sousední zemi, že chtějí žít v Evropě a my to budeme odsud schvalovat a prověřovat? Nebo snad úředníci budou jezdit do různých vesnic v Africe a kontrolovat tam "občanské průkazy" vousatých dětí?

Neboli všichni sem dorazí a my je musíme přivítat!

 

Děláte z nás, starších, idioty?

A tvrdit, že zde nejsou vybydlené domy a nepřizpůsobiví může snad jen šmejd nebo imbecil! (Slušným se omlouvám)

 

 Jestli toto není v češtině nazýváno "Vítači migrantů" a extremistické skutečně dezinformační weby jako FORUM 24 opilce Šafra za to uráží jiné, tak by Pirát Bartoš měl "hypoteticky vrátit školné" a začít se učit opět jazyk český od první obecné! O Šafrovi je zbytečné více psát...