Tak toto bude zaznamenáno v dějinách voleb jako fascinující zázrak. Podle údajů pošty mělo jít o zhruba 300 000 korespondenčních hlasů odevzdaných bez doručenky, díky které lze potvrdit, že byly odevzdány volebním komisím. Kolik má Biden lístků ještě v záloze, které ležely týdny ve skladišťích a jsou "zaručeně pravé".

 

 

Ve čtvrtek

Michiganský volební zázrak
Přišlo 130.000+ koresponďáků.
Biden: + 130.000+ hlasů.
Trump: 0 hlasů.

A v pátek byl v  Philadelphii zaznamenán další náhlý „přírůstek“ 25 277 hlasů. Všechny pro Bidena. A další a další a další...

A ve skladu je dalších statisíce lístků v záloze.

Protesty prezidenta Trumpa televizní stanice vypínají, sociální sítě blokují. A sklady chrlí další statisíce hlasovacích lístků bez ověření, dokud o desetinky nepřekročí hlasy Trumpa, které jsou legální. Deep state Demokratické strany si vítězství pojistil.

Totalitní demokracie zvítězila. A východní Evropa částečně zděšeně, částečně se smíchem zírá.

 

Rudy Giuliani: Je to plánovaný podvod!

6. listopadu 2020 - 06:20

Nesprávně vyplněné hlasovací lístky, náhlý výskyt více než 100.000 hlasovacích lístků a žádná možnost kontroly; hlasy v několika státech byly předstírané.

„Poštovní hlasování bylo vždy náchylné k podvodům - to jsou slova New York Times - když se nejednalo o zvolení prezidenta Trumpa,“ řekl Rudy Giuliani během tiskové konference k PBS News Hour.
„Šli jsme tedy k soudu a postavili se před demokratického soudce. Nemusím vám říkat, jaký je výsledek ve Filadelfii. Ani jeden republikán se nemohl podívat na jeden z těchto poštovních lístků. Mohly by být z Marsu nebo by mohly být z Demokratického národního výboru. Joe Biden mohl hlasovat 50krát, pokud víme, nebo 5.000krát, “ upřesňuje Giuliani.
 
„Filadelfie, bohužel to musím říci o svém vlastním městě, má pověst podvádění voličů. Mají pověst hlasujících lidí, kteří již zemřeli. A nyní se podíváme na to, kolik zesnulých zde hlasovalo. Nemyslel jsem si, že k tomu dojde, ale my ano,“ pokračuje Giuliani. „Ach, tady jsou nové hlasovací lístky. Netušíme, jestli jsou to skutečně hlasovací lístky. Netušíme, jestli jsou podepsané, zda jsou správně označené poštovním razítkem, jestli to není jen jedna stejná osoba, která odevzdala 100.000 hlasovacích lístků, a všechny byly sečtené. “
 

 Kdo je Rudolph William Louis „Rudy“ Giuliani?

(* 28. května, 1944)

je americký právník, obchodník a politik za stát New York. Mezi léty 1994 a 2001 byl starostou New Yorku. V roce 2002 mu bylo uděleno ocenění Ronald Reagan Freedom Award. Za jeho starostování díky nulové toleranci prudce klesla kriminalita a gangy prchaly pryč a jedno z nejnebezpečnějších měst v USA se stalo jedním z nejbezpečnějších.

 

Prý to však jsou samé překlepy, tvrdí "experti" Demokratické strany a deep statu. První, druhý, pátý překlep a vždy náhodně pro Bidena. Fascinující demokratický systém.
 
A český paradox: cenzoři a noví STBáci, kteří sedí u počítačů v ČR rentgenovým zrakem na dálku odhalili, že volby jsou křišťálově čisté a každý, kdo protestuje, je bojovník proti demokracii a roznašeč fake news, neboli lží, tudíž dezinformátor. To nemá chybu. Orwell 1984 jak vyšitý...
 
 
Dále už se k této frašce (asi) nebudeme vyjadřovat. V demokratických volbách, které mají být svátkem demokracie, vyhrál v USA Donald Trump, ale s poštovním skladem a kačerem Donaldem v Los Angeles prohrál.  Stala se někdy větší fraška za doby existence USA?