Jak koná policie a státní zástupci? A co La Justicie a váhy? Co dělá Jourová a Hamáčkovo komando?  Co vedlo státního zástupce k pronásledování nebohé ženy, že spáchala sebevraždu? A nejen to.

 

Jak píše poctivý Deník.cz, nikoliv dotovaný extremistický antiruský Deník N:

„Můžu jet domů?" „Samozřejmě, jste zproštěna obžaloby!" To byl poslední dialog mezi paní Brodskou a soudcem Krejčíkem. Ten ji potřetí za posledních pět let zbavil obvinění z držení a užívání omamných látek.

Paní Brodská, stejně jako například v roce 2007, si pěstovala na zahradě několik květin konopí. Státní zástupce však poukázal na nepoměr kelímků na masti a samotných mastí vzhledem k nalezenému množství konopí. Ještě před vynesením rozsudku se dotazovala, zda je možné, aby jí policisté zabavené masti a oleje vrátili. „Vždyť se mi ty nohy zase zhoršují. Do tří týdnů, do měsíce mi ty rány znovu prasknou a to je příšerná bolest. Kdyby mi to nevzali, už mám obě nohy vyléčené," stěžovala si důchodkyně v říjnu.

Nyní spáchala sebevraždu.

 

 

Politické procesy na objednávku?  Jedněm smíme přát smrt, žádáme podřezání, ale opačně nebo dokonce za zpochybnění významu tvrdosti romského tábora v Letech je pronásledování a lynč?

 

  Čtěte pozorně!

Tak jak je to s tou spravedlností od La Justicie?

 

 2x ODS

 

 A pokračujme! Další z ODS!

Jsem pro obžalobu Zdenka Ondráčka z vlastizrady a po odsouzení na doživotí jeho usmrcení tajnou službou. A držte hubu, že někomu přeji smrt. Přeji, ale za tohle býval polní soud a rovnou kulka. Zm*d

Uživatel Pavel Novotný ODS


Jeho fotr měl viset a tenhle zmrd by měl doživotně zametat chodník.

 

Souhlasím

Byť v mnoha ohledech souzním, tak toto vyjádření je pro mne lidově řečeno na “pohlavek”.

 

Přeji si usmrcení poslance Ondráčka za velezradu. Nemusim to opakovat potřetí, že ne? A děkuji za informaci.

Pane Novotný, koledujete si. Tyhle věci se opravdu vrací k tomu, kdo je vysílá. Já vám to nepřeju, protože vás mám jako rovného a čestného člověka. Rozséváte nenávist a ta plodí zase nenávist. Ondráček si zaslouží zbavit imunity a obžalovat za vlastizradu, to ano.

 

Petře, přestaň mě otravovat se svými bludy. Nic se ke mě nevrátí. Mlyny nemelou, voda se nevaří. Bůh neni. Andělé nejsou. Není nic mezi nebem a zemí. Zivot je těžký. Az me potká neštěstí, nebude to proto, že přeji smrt Marku Vitovi a tady vlastizradci smrt, kapišto?

 

Dobrá nechám to být. Můžete mně bloknout a máte ode mne klid - OK?

 
 
Jak úžasně spravedlivě pracují státní zástupci a policie z druhé strany!

 A pak zde máme  zprávu vysílanou té "nesprávné" straně dle nejvyššího z Bruselu Zemana

„Potvrzuji, že pražská policie v jedné věci zahájila trestní stíhání osoby pro zločin podpory a propagace terorismu,“ řekl deníku žalobce Martin Bílý z Vrchního státního zastupitelství v Praze. Obviněnému hrozí pět až patnáct let vězení nebo také propadnutí majetku.

Policie kromě toho podle státního zástupce zahájila trestní řízení kvůli dalším čtyřem příspěvkům, které se týkaly březnových útoků. „Policie vede prověřování kvůli čtyřem příspěvkům, kterými měla být naplněna skutková podstata zločinu podpory a propagace terorismu. O tom, zda bude zahájeno trestní stíhání, či věc bude vyřízena jiným způsobem, nebylo doposud rozhodnuto,“ dodal Bílý.

„Stále probíhá analýza jednotlivých vyjádření. Jde o takřka mravenčí práci, kdy specialisté z protiextremistického oddělení vyhodnocují obrovské množství dat a dávají je do jednotlivých souvislostí,“ uvedla k tomu mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

 Jakékoliv podněcování nenávisti tehdy ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) i policejní prezident Jan Švejdar označili za nepřijatelné.

 

Marie Benešová

„I u nás se mluví o zavedení pravidel, Ministerstvo vnitra ČR už na to má speciální obor, který již určitou dobu funguje. Budu se velmi zajímat o jeho výsledky a co nejdříve chci o tomto tématu jednat i s naším ministrem vnitra. Za Českou republiku mohu říci, že se u nás snažíme nenávistné projevy, které vykazují známky trestného činu, trestat a postihy jsou velmi tvrdé. V současnosti analyzujeme německý zákon, který řeší tuto problematiku, a věřím, že najdeme spolu s ostatními zeměmi společné návrhy řešení,“ shrnula věc česká ministryně.

 

Vážně měří justice všem stejně? Přesněji policie a dozorové státní orgány protože rozsudky jsou (zatím) většinově spravedlivé. Vážně jedna strana může vyhrožovat smrtí beztrestně veřejně, ale druhá nesmí ani špitnout?

 

Vážně pronásledování jedněch až k smrti a tolerování druhých včetně útoků na prezidenta Zemana není na objednávku?

Měří se všem stejným metrem?

Je rok 2019, nebo 1939 a nástup Adolfa Hitlera?

Není to jasný volební důkaz, kdo je kdo?

 


Zdroj: https://nymbursky.denik.cz/nehody/rozdalovice_brodska.html?fbclid=IwAR18nyEWr27kcyM1MUEbAZqfjVHmWFdee6gPWgFC6BrBLi1Cj1b-s9vptcA