Samochvála smrdí a ač HDP České republiky ukazuje málem zázraky, svět kolem nás peláší, že nestačíme kroutit hlavou. Jasně, při pohledu na zatuchlou Franci a její úpadek, Německo, co mělo dálnice jak stůl v roce 1991 a dnes... Ale mají Merkelovou a migranty. A kde by bylo Německo, kdybychom mu odebrali vexláctví a překupnictví, na kterém rejžuje až 30% od nás? A to zde máme ještě polovinu skladů a miliony kamionů.

 

Před pěti léty (2014) si Krymčané odhlasovali, že chtějí být součástí Ruska

V roce 2015 se rozhodli postavit Kerčský most - nejdelší v Evropě

V roce 2018 otevřel Putin celou dálnici na Krym.

V roce 2019 (před pár dny) projel i první vlak přes Kerčský most. Do konce roku bude dokončen.

 

 

Babiši, my za tu dobu opravili kousek D1, propadla a zavalila se dálnice 5 km přes České středohoří, která se stavila 30 let a dnes se znovu otevírá EIA s možností, že se zbourá a vzniklo miliony děr na silnicích. To je ta česká prosperita a chátrající Rusko? Co to žvaníte v OSN?

 

 Vlak s ruskými novináři poprvé provedl zkušební jízdu na železniční části Krymského mostu v úterý 24. září. Cesta novinářů „na palubě“ samohybného vagónu trvala asi 30 minut. První vlaky pojedou po trase Simferopol-Moskva a Sevastopol-Petrohrad. Po otevření železniční dopravy bude přes Krymský most jezdit denně až 94 vlaků, tzn. 47 osobních a nákladních vlaků v obou směrech. Krymský most je nejdelším mostem v Rusku. Je dlouhý 19 kilometrů. Ruský prezident Vladimir Putin zahájil provoz automobilové části mostu přes Kerčský průliv 15. května 2018.

 

Kdyby to bylo pouze toto, ale před pár dny dokončilo obrovskou dálnici a už začalo stavět 2000 km napříč Ruskem!

 

Další šok z Ruska: neuvěřitelné tempo výstavby včetně desetiproudových úseků 700 km dlouhé dálnice Moskva - Petrohrad.

 

Co ale pak zbývá propagandě, než Rusko urážet a zesměšňovat?

Toto ukazuje Aktuálně.cz a Seznam:

Prý má Putin hodně peněz, ale na lidi na Sibiři kašle

Ale skutečnost je jiná

A takto bychom mohli pokračovat například s Karasem, kdy v České neprolhané televizi tvrdil, že na Krymu schází turisté. Jaksi jenom náhodou opomněl dodat, že čeští, protože nám Ukrajina vyhrožuje a vláda nebyla schopná dokopat Ukrajinu ke změně postoje. Přitom ji krmíme a zaměstnáváme jejich lidi, hlavně Babiš.

 

Projekt Krymského mostu přispěl k dynamickému rozvoji turistiky s regionu. Již k loňskému září, tedy během tří a půl měsíce po zprovoznění stavby, podle ministerstva cestovního ruchu Krymu celkový příliv turistů na poloostrov přesáhl 5,3 milionů, což je meziročně o milion více. Celkem si podle rezortu za uplynulý rok na Krymu odpočalo 6 800 000 turistů. Byl to rekordní ukazatel, pokud jde o post-sovětskou dobu. Úroveň předchozího roku byla překročena o 28 %. Příjmy z přímých daní z cestovního ruchu do rozpočtu regionu se téměř zdvojnásobily. 

Vážně Krymčané nenávidí Putina a žije se jim hůř než s Ukrajinci? Myslíte, že bychom toto dokázali u nás?