Když policie v Litoměřicích oznámila, že se bojí a žádá o ochranu, zdálo se to jako nepodařený, ironický vtip. Jenomže další a další příběhy a prosby ukazují, že to není "komix", ale skutečnost a naskakuje z toho husí kůže.

 

Policisté, to není útok na vás, ale absurdita Hamáčkova útvaru a policejního prezidenta!

Kdesi na Litoměřicku je obec, kde kamióny řádí jak zběsilí a 30km/hod je povelem šlápnutí na plyn a projetí obce někdy až 70km/hod. Samozřejmě se opakovaně žádala policie o pomoc, policie opakovaně přijela a policie opakovaně nikoho nechytla.

Důvod asi mnohé složí do kolen

Tato obec je pro chodce nebezpečná, proto zde měřit nemůžeme, tvrdí policie, protože se policisté bojí o život. Nemá chodník a policisté jsou také jenom lidé. Policisté prostě mají strach, tak se postaví tak, aby je řidiči - teroristé nezabili. A turisté a lidé tam žijí jak ve válečné zóně a zatím ještě žijí.

Střih: zfetovaná a ožralá zrůda - žena o svátcích zabila jednoho policistu a dva těžce zranila. A volání policistů o pomoc je ještě silnější. Vážně se západní svět a Česká republika zbláznila? A smutný obličej a zdravice policejního prezidenta je pro mrtvého policistu (a další mrtvé) na dvě věci. Dosaďte si sami, na které...

A my - Skrytá pravda se přidáváme: občané, zachraňte policii České republiky!

Samozřejmě to není výsměch policii. Ale část skvělé policie za nás nasazuje životy a my, občané nejsme schopni donutit ministra vnitra, policejního prezidenta a poslance České republiky, aby zákony byly tak tvrdé, že zfetovaná zrůda, šílený závodník na silnici či kamionista - terorista v případě "vraždy" by dostali tak odstrašující tresty, že do konce života už nikoho neohrozí. (Přece justice dokáže odlišit zrůdu za volantem od nešťastné náhody a přehlédnutí jinak bezproblémového a bezúhonného řidiče)

 Ona totiž funguje ještě jedna zvrácená vlastnost: chci jezdit rychle, ale u domů těch druhých, chci svítit elektřinou, ale chci elektrárnu u těch druhých a tam se chovám jako dobytek a gauner, ale u svého domu odmítám auta či elektrárny. Přitom stačí málo: aby policie mohla dělat svoji práci tak, aby byla maximálně před zločinci chráněna a jedině tak nás může chránit.

A to máme v rukách my - voliči!

Občané České republiky, zachraňte policii České republiky!

 

P.S. Další zabitý policista, další dva těžce zranění policisté, feťák pod vlivem pervitinu srazil policistku a matku dvou dětí - zemřela, prázdné silnice a motoristé řádí jak šílení beztrestně a mrtví přibývají, soud s policistou, co zastavil motorkářského teroristu (dopadl dobře naštěstí) je systémové ohrožení občanů a policistů, nikoliv exces jednoho magora. Je to prostě už všude! A Hamáček vesele ministruje dál a kontroluje, kdo co řekl na internetu...