Jaký je význam slova lúzr? Dvojsmyslný: ‚ztroskotanec a neúspěšný člověk‘, nebo také flákač, lempl, netáhlo, takže jakýsi odpad. A od té doby, co to jde s Barrandovem a Soukupem z kopce, jeho nenávist se dostává až do extáze, kvílení a běsnění, mnohdy se ztrátou sebekontroly.

 

Před dvěma roky vstupoval na scénu jako relativně úspěšný člověk a bohatý s vírou, že je skvělý a Barrandov bude světová jednička. Vlastně nikoliv skvělý, ale nejskvělejší, nejúžasnější a rozjel akci vůči Čt, její sledovanosti, hospodaření, a vůči všem lotrům za zády s Číńany. Vysmíval se trapné opozici, Petru Fialovi, Kalouskovi jako " Hlásný trouba Mirda Kraďousek Kalousek" s jeho Tullamorkou a jeho Tibetem, zval si k sobě Noční vlky - ruské motorkáře a přátele Putina.

 

Pak nedostal od Babiše tučné dotace a...

Pak Barrandov chřadnul, chřadnul a chřadnul, Číňani převzali většinu v jeho mediální skupině a najednou veřejnoprávní Čt zapomenuta, Mirda Kalousek je hvězda, Babiš je zločinec a lúzr, zoufalec a neúspěšný lempl, Klaus je lúzr a vítězem voleb je prý dle Soukupa jednoznačně Adamová Pekarová, Petr Fiala, Marián Jurečka a faktickým vítězem je prý Vít Rakušan. Akorát jaksi čísla nesouhlasí: ANO 2011 posílilo a má 178 mandátů, což je prý dle Soukupa propadák, mezi vítězi je Fiala s ODS, kterému ubylo 23 mandátů a zbylo mu 50.

 Zde důkaz

A Klaus měl prý podporu všech bohatých...

A chtěl se prý stát hegemonem na pravici a prý ho to baví a přitom je to jenom také lúzr.

 

A chcete vědět, proč ta nenávist? Stačí ukázat tabulky: nejen, že přišel o mediální skupinu, ale toto hovoří za vše.

 

 

Před dvěma léty se říkalo Soukupovi "štika v zatuchlém rybníku, mediální magnát". Dnes se začíná říkat o Soukupovi: "zoufalec, zkrachovaný mediální magnát". Zda je to pravda, si i jinde ověřte sami. Ale odkud vítr fouká...

P.S. Otázka zní: není spíš oním lúzrem Jaromír Soukup?

 

Související

Soukup přiznal katastrofální propad z reklam a začal nenávidět Babiše, Zemana a Čínu!

Proč se údajný bojovník za pravdu Soukup (Barrandov) najednou chová jak magor? Už se provalilo...

Televize Barrandov končí? To dennodenní kvílení Soukupa je nervy drásající