Tak jednoduché to se žalobami v USA nebude, Trump totiž neví, jak mocného má u tajných služeb v České republice Capo di tutti capi: teprve až dá útvar dezinformací BIS Koudelka kulaté razítko,  prezident Trump pokojně sklopí uši a Putin bude obviněn...

 

Jak dlouho bude trvat tato šaškárna, kdy tajné služby mohou manévrovat s veřejným míněním, aniž předloží důkazy?

 

A je po volbách a už to zase jede! BIS Koudelka asi špatně vidí!

Zatímco ti rusky mluvící Rusové jsou Ukrajinci, kteří zaplavili území České republiky, zdá se, že služba BIS žije snad v pravěku, kdy na našem území byly jednotky Varšavské smlouvy a SSSR. Vážně v BIS pracují experti, nebo jsou jenom výstupy chorých mozků a skuteční experti zprávy  - výstupy BIS neovlivní?

 

Stále dokola útočí na počet lidí na ambasádě a zatím v celém státě...

„Rusko usiluje o destabilizaci a rozklad svých protihráčů, zatímco čínským cílem je vybudovat sinocentrickou globální komunitu, kde ostatní národy uznají legitimitu čínských zájmů a přiznají Číně respekt, který jí (dle čínského mínění) náleží,” uvádí zpráva.

Na českém území dlouhodobě operují příslušníci a spolupracovníci všech ruských zpravodajských služeb: civilní rozvědky SVR, vojenské rozvědky GRU, vnitřní bezpečnostní služby FSB a Federální služby ochrany, přičemž důstojníci využívají diplomatického krytí, které jim poskytuje zdejší diplomatická mise, jejíž omezení je „mimořádně obtížné z důvodu dlouhodobé disproporce ve velikosti diplomatických misí ČR a Ruska”. Rusko má v ČR mnohonásobně větší diplomatický aparát, který výrazně převyšuje aparáty dalších zemí.

 

 Přitom všichni víme, že na našem území operují ti, kteří jsou neviditelní a BIS je nedokáže nikdy odhalit.

 

statečně proti korupci

 

A ve vzduchu visí nejzávažnější otázka: nemá Koudelka a BIS pracovat v zájmu České republiky a českých občanů a nikoliv Ruska či USA? Tady totiž sílí podezření, že další sta miliard se mají přesunout do USA ať to stojí co to stojí a BIS je v podezření, že nepracuje v zájmu ekonomiky naší země, ale cizí mocnosti!

Neměla by BIS VŠEM občanům České republiky předložit dokumenty, jaké peníze za tím stojí?