Ne, to není vtip, to tvrdí  ředitel Ústavu zdravotnických informací a statistiky Ladislav Dušek. Teda, on to takto přímo netvrdí, ale že prý za poklesem indexu R z 1,05 na 0,94 stojí nižší počet testů a data tak nejsou reprezentativní. Po návalech v obchoďácích, hospodách a krámech!

Nic ve zlém, pane řediteli Dušku, ale přemýšlím, kdo skutečně ty dezinformace vytváří. Mně třeba skutečně nezajímá, zda v sobě máme všichni obranné protilátky na TBC, ale zda jsou zahlceny nemocnice a zda se na to strašně a těžce umírá. A nevěřím, že si jak TBC tak třeba Covid-19 řekne, že o svátcích prostě dají lidem pokoj. A snažte se sebevíc, tak nevěřím. Máme opačné DŮKAZY!

 

A nyní bez ironie:

pokud obchodní domy a předvánoční nákup před deseti respektive sedmnácti dny měl vyvolat zahlcení nemocnic a proto se udělal lockdown na skoro vše, tak dezinformace, že měřením se dá předejít smrt je na pokraji zločinu, nebo korupce, abychom odebrali vakcínu Pfizer! Opak je totiž pravdou! A oddělení jsou poloprázdná, lékaři a sestry se skoro nudí, protože jste to předimenzovali! (Pozor, předimenzování nekritizuji, nic nevíme, ale výhrůžky a dezinformace!)

 

Jaroslav Flegr:

"Počet nakažených koronavirem roste více než je exponenciální růst. Najednou ty počty vyskočí takovým tempem, že nestačíme valit oči"

Aktuální počet hospitalizovaných osob (modrá křivka), z toho v těžkém stavu nebo s vysoce intenzivní péčí (červená křivka) a počet vyléčených nebo propuštěných do domácí izolace (zelená křivka).

 

Umřeli s covidem - a navíc tisíce mrtvých denně?

 

A zkuste si dovolit napsat, že výše tabulky jsou hoaxy a dezinformace!

Takže Babiši, Dušku a další, co urážíte každého, kdo se nedrží linie bruselského sjezdu: vysvětlete vaše žvásty v porovnání s grafy a čísly?

 A ještě jednou: tak jako my, tak ti údajní experti z výše dat nevědí, co vlastně Covid vytváří. Nevíme, jestli nějak nezmutuje, byť se zdá, že slábne. A hlavně: dle superodborníků na reklamu Pfizer měly předvánoční nákupy dramaticky zahltit nemocnice. A sedmnáct, respektive deset dní po návalech v obchodech nic. A tak jediné vysvětlení je, že o svátcích covid nepracuje a nezabíjí. Kravina, ale znáte lepší humorné vysvětlení, než nám předkládají ODBORNÍCI?

Takže udělat umělou frontu a paniku, že nebude vakcína a všichni pomřeme je zločin, rovnající se skoro terorismu na našich občanech.

 

REKLAMA: OČKUJTE SE JEDINĚ VAKCÍNOU PFIZER a bude ráj na zemi!

 

 Doplnění: před chvílí Prymula vystartoval, že je to pokles umělý. A Kubek řve, že vláda nechala epidemii rozjet. Pěkně prosím, jak se dá oblafnout smrt či těžký průběh,  pokud statistiky na grafech ministerstva vnitra nelžou?

Vážně jsou plné nemocnice a ministerstvo to tají?

Nebo snad umírají lidé tajně a řeknou to až po svátcích?

A znovu: čísla jsou na podkladě rozvolnění po listopadu a to je víc, než deset dní. Že by se to projevilo po 30 dnech a epidemiologové to nevěděli? Nebo z nás dělají pitomce bez ohledu na to, že za týden to může být jinak a nikdo nic nezaručí ani do plusu, ani do mínusu?

 

Související

Neuvěřitelné: jeden z nejlepších českých epidemiologů Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc. je také dezinformátorem! To už je zvěrstvo!

Pane Babiši: toto o vakcíně AstraZeneca pro Reuters je dezinformace? Kdo vlastně lže?

Ostře protestuji, aby 24 hodin extremistická Česká televize děsila lidi!