To on, místo aby nechal prověřit léky, které mu skuteční odborníci z terénu nabízeli, je zařadil se zločincem Vrábelem na "dezinformační panel" MZČR!

 Mimochodem nakonec Vrábel prchá do USA, kde za podvody a smrt českých občanů díky dezinformacím nemůže být souzen!

(Smlouvu, která skončila v polovině února, tak společnost neprodloužila. Místo toho míří  Semantic Visions S.R.O do Spojených států, na analýze dezinformací bude pracovat pro tamní ministerstvo zdravotnictví., protože podle BBC  tam žije šestnáct milionů lidí, kteří neovládají schopnosti tak základní, jako je čtení a psaní, zatímco u nás jsou lidé gramotní a blbce z nás nejde udělat. A podvodník Vrábel to pochopil)

Ale k věci

Od března minulého roku předkládali skuteční odborníci z terénu návrhy, jak s covidem bojovat. Místo toho Blatný najal gaunera Vrábela (stálého hosta Moravce z České televize), aby odkláněl všechny důkazy jinam a dokonce vyvěsil profesora Berana na "dezinformační panel" MZČR!

 

 Zde důkaz

Neuvěřitelné: jeden z nejlepších českých epidemiologů Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc. je také dezinformátorem! To už je zvěrstvo!

 Je totální a zločinná lež, že napadáme Blatného a SÚKL za neschválení léků a vakcíny z Ruska. Tento špinavý dezinformační výrok vznikl v dílnách zastánců drahé vakcíny Pfizer. A všimněte si, že tato dezinformace se stále opakuje včetně toho, že prezident Zeman zasahuje do vyhodnocení léků, kterým nerozumí!

Mediální zločin by měl být potrestán také

Nekritizujeme neschválení, ale nečinnost a dokonce dehonestaci profesora Berana bez klinických studií! Ten zločin spočívá v nečinnosti NEZÁVISLÉHO ústavu SÚKL, a místo aby se udělaly klinické studie, tak za rok tento ústav jenom vše politicky odpálkoval a zatím umíraly tisíce lidí. Jak může někdo zákeřně napsat, že něco nefunguje a nechat umírat lidi, dokonce profesora Berana upálit na hranici, aniž předložím důkazy, že to nefunguje? A hřbitovy se plní!

Rok visí profesor Beran jako dezinformace na MZČR a SÚKL to neprověřil?

Jak je to možné?

Nikdo nechce, aby se lék používal na "první dobrou", jak píše autor VĚDA: Proč má Ivermektin zpoždění... na Neviditelném psu. Ale že se ÚMYSLNĚ ODDALUJE jejich klinické studie, ač profesor Beran a další dávali podněty velmi hlasitě a v zájmu amerických miliard dolarů se klinické zkoušky oddalovaly.

 

Každý souhlasíme, aby byla dáma ze SÚKLu opatrná, ale

ONA NEDĚLALA NIC!

Nikdo netvrdí, že zde covid není, což rozpoutala zločinná sekta kolem Vrábela, Moravce a většiny opozice mimo SPD! Pro většinu je to lehká forma viru, ale pro nemocné a staré je často smrtelná, zatímco zločinci odmítali vše mimo americké vakcíny, i kdyby všichni staří a nemocní pomřeli!

 Vrábel, Blatný a ředitelka SÚKL Irena Storová jsou hlavními viníky nečinnosti v záchraně lidských životů!

 

A zde je nikoliv právně, ale lidsky obviňuji jako spolupachatele zvěrstev. A kdyby některý můj příbuzný díky jejich nečinnosti a oddalování na chřipku pod jménem covid zemřel, trestní oznámení by okamžitě putovalo na jejich jména. Bez pardonu a bez slitování. Nikoliv instituce, ale tyto tři viníky za nekonání a nečinnost!

A politicky ze smrt lidí nese Národní fronta zadlužení: mimo SPD

Je třeba si zapamatovat! Byť KSČM se poslední dobou probouzí.

 

Pro úplnost: prezident Zeman je na úplně opačném konci našeho politického vidění, takže pokud se jednoznačně shodneme v tomto bodě, už to něco významného znamená!

 P.S. Internetem letí další dezinformace, že prý profesor Beran o studii nepožádal. Přitom lehce vyvratitelné. Kdyby to bylo utajeno, SÚKL včetně ministra by údajně nic nevěděl, nebyl by vyvěšen profesor Beran pro výstrahu na "dezinformačním portálu" MZČR! Takže další hoax a neuvěřitelný podvod. My nevíme, zda jsou to dobré léky, ale ještě jednou: my kritizujeme dehonestaci místo klinické studie!

 

 Související

Může být za smrt skoro 22 000 lidí s covidem zodpovědná ředitelka SÚKL Irena Storová svojí nečinností?