Urážka webu Skryté Pravdy se stává zločinem. Omluví se ministr Blatný? Markéta Řeháková, redaktorka Bakalových novin tvrdí, že podvodník, co se zabývá odkláněním miliard do spřátelených novin a webů a utekl do USA, je prý lákán zpět Babišem. Ale jedině když bude dezinformace přímo řídit Babiš!

Zloděj křičí chyťte zloděje!

Podvodník, kterého si najal Blatný, přichycen při činu!

 

Údajná dezinformace dle Vrábela a jeho party vložena na portál MZČR

Zdroj: Semantic Visions, Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám

 

A fakta

Důkaz, že Vrábel je lhář, podvodník a dezinformátor.

„Jde o jedinečnou situaci, kdy my jako společnost prostě nemůžeme riskovat, pokud vakcína vykazuje nežádoucí účinky během čtyř let,“ řekl Ruud Dobber, manažer společnosti AstraZeneca. „Ve smlouvách, které jsme podepsali, požadujeme vyloučení odpovědnosti. Pro většinu zemí je přijatelné podstoupit toto riziko na svých bedrech, protože je to v jejich národním zájmu,” řekl Dobber.

 

Že jsme měli další pravdu s pochybnostmi lze dokázat opět snadno

 

Lotři, i toto s AstraZeneca je dezinformace, nebo Skrytá Pravda snad dokonce manipuluje s celou Evropou? To jsme skutečně evropské, či světové jedničky, že celý svět píše dle Skryté Pravdy, nebo je Vrábel mafián a dezinformátor?

 

 

Přímo na webu Za případnou smrt či poškození po vakcíně AstraZeneca si zodpovědnost nesu sám, a nikoliv výrobce? To snad ne! je napsáno toto:

Pro podvodníky bojující s údajnými dezinformacemi, kteří stále lžou

Nejsem odmítač vakcín a priori, byť je jasné, že vakcíny zdravé nejsou. Ale ty prověřené jsou "natolik prověřené", že umírá, či je trvale z nich poškozeno pouze minimum obětí, což je v poměru v případného neočkování jasné pozitivum. Ale pokud se preventivně firmy vyvléknou ze zodpovědnosti a vůdci z Bruselu, potažmo z naší vlády jim podepíší preventivní bianco šek na nepotrestání v případě katastrofy, nemohu své nejbližší vystavit této smrtelné hrozbě.

A toto je údajné strašení před vakcínami a dezinformace číslo tři dle podvodníka Vrábela!

Tak s tímto gaunerem a dezinformátorem bude Babiš spolupracovat? Přitom Babiš musí vědět, že je to lhář, podvodník a zloděj, co krádá poctivé weby o peníze! Nebo je Babiš stejný podvodník na úrovni Vrábela?

P.S. Těžko uvěřit, že by to premiér Babiš a jeho banda dez-informátorů nevěděla! A na tuto žádost o důkaz, že lžeme, se Babiš ani nenamáhal odpovědět. A na portálu Blatného tato dezinformace visí stále! Dehonestovat a urážet Babiš umí, ale omluvit se ne! (Samozřejmě zasláno stylem dopisu)

Pane Babiši: toto o vakcíně AstraZeneca pro Reuters je dezinformace? Kdo vlastně lže?

Babiši, tak kdo je lhář, podvodník a dezinformátor? Vrána k vráně, pokud je to pravda?