Falešná opozice jako Rakušan, Bartošek, Jurečka se hroutí a Pekarová vyřvává o demokracii a průhlednosti až do poslední koruny, ale v okamžiku, kdy má dojít ke skutečnému odkrytí možného vyvádění peněz do daňových rájů, falešná pseudoopozice se hroutí, omdlévá a běsní. O co sakra skutečně jde?

 

Jsou schopni i vraždit, že Lipovská musí mít ochranku?

Jsou a je to dnes už i prokazatelné. Mohli bychom si to dovolit napsat o Richterové či Pekarové my? Co si to ta čubka, zrůda, svině naprcaná a dalšími hnusnými výrazy častovaná dovoluje, letí veřejnoprávním prostorem Etzlerů a dalších majitelů údajného práva na koncesionářské poplatky!

Sice veřejnoprávní zaručeně neprolhaná Česká televize žasne, a falešná pseudodemokratická opozice běsní, ale totální dehonestace ženy, která žádá konkrétní prověření od orgánů k tomu pověřených svědčí a čemsi smradlavém ve státě dánském. Častokrát, když se jde po stopách, tak se odhalí, že ti sprostí takzvaní obhájci svobody a demokracie jsou to ve skutečnosti parazité zaháčkovaní na dotacích, paušálech, na koncesionářských poplatcích nebo podvodně mající reklamu ve veřejnoprávním médiu a ruka ruku myje.

 

Hlavně nepřipustit zveřejnění!

Třeba Pekarová by se do Parlamentu vůbec nedostala, ale ve veřejnoprávní televizi má hlavní slovo, současně s Evropskými hodnotami, které tam zastupuje Víchová, fackovací Petra Procházková, DeníkN, protože je silně protiruský a můžeme tu uzavřenou skupinu skoro dostat do jednoho sálu. Romancovové a další pseudopolitičtí experti se tam roztahují jak doma.

Kdy byl pozván skutečný expert Robejšek, kdy paní Šichtařová, kdy paní Majerová Zahradníková, nebo někdo ze Svobodných, kdy jejich koalice Trikolory už v některých průzkumech přesahuje dohromady dokonce 5%? 

 

O to falšování a manipulaci jde, i když veřejnoprávní televize tvrdí, že je objektivní!

Zde je důkaz, jak to lze snadno oblafnout a lidé se pak bojí, že jim propadnou hlasy!

Propagace protibabišovské nuly "Přísaha" a vymazání Trikolory, ač se stále pohybovala nad 3% a jako koalice dokonce nad 5%.

Nikdo nepotrestá, protože šmejdi si sami rybník nevypustí!

Ta špína je vedena tak očividně, že by to mělo být trestné. Volební průzkumy pro Českou televizi jsou tak zločinně vytvořené, že by to mělo být na trestní oznámení a nikoliv na protesty. Jurečka, který živí pět dětí, je vždy tam, kde se jedná o dávky pro děti státem živené, zemědělce, které dotujeme i když mnozí staří nemají ani na činži a tak jejich zaháčkování na poslaneckém či senátorském platu plus další refundace je prostě před ničím nezastaví. Vždycky z toho něco ukápne. Nebo poslal Jurečka někdy JEDEN obrovský POSLANECKÝ plat na charitu, když tak vyřvává o sociálnu?

 

Ta vyváženost je o tom, že partička falešné opozice a Václav Moravec si budou hýkat na obrazovce od rána do večera a skutečná fakta se zamlčí, stejně jako když Československá televize patřila bolševikům a ostatní měli zákaz.

Jak je možné, že zástupci 70% občanů, kteří chtějí vystoupit z EU, nebo s Lisabonskou smlouvou nesouhlasí a mají proti EU námitky nemají do veřejnoprávní televize přístup? Jak je možné, že se nikdy neprošetřily zločiny Rumlů, kdy před vstupem do EU si propaganda v čele s Vydrou, Bouškovou a Monikou Pajerovou rozebraly všechny peníze na vstup do EU a na opoziční skupiny nezbyla ani pověstná vindra?

A kdo dnes ví, že takto se zločinně zmanipulovalo referendum o vstupu do EU a přitom mělo být anulováno a zločiny potrestány?

A o tom to celé je: bolševická, goebbelsovská propaganda  má ve veřejnoprávním médiu jedině nárok na penězovody, ale ostatní musí držet huby a krok. A za to kopou Dvořákové, Moravcové a falešná opozice!

 

 Související

Krást a podvádět se (asi) má, zvolal Jurečka (KDU-ČSL) a šel se pomodlit