Je mi 50+ a jsem asi naivní: nikdo se zatím neomluvil, ale věřím, že se stejnou intenzitou, jakou Koudelka (BIS) útočí na údajně dezinformační weby se s ministrem vnitra Hamáčkem omluví a poděkuje Aeronetu za lithium a záchranu národního bohatství v řádu miliard!

A třeba se s prapodivnými honícími psy.org a Neovlivní.cz chytnou za nos. Ale hlavně aby veřejnost viděla, kdo skutečně dezinformuje a destabilizuje občany České republiky.

Je to na vašem posouzení!

ZDE MÁTE DŮKAZY

KDO JSOU TA SKUTEČNĚ DEZINFORMAČNÍ MÉDIA?

 

Vážně si myslí, že lidé jsou hloupí a nepodívají se zpět?

 

 

15.12.2019

Pod horou Cínovec se nachází až jeden milion tun lithia. Jedná se o jedno z největších nalezišť v Evropě, údajně představuje spolu s menším nalezištěm ve Slavkovském lese až 3 % světových zásob. Lithium se využívá například v mobilních telefonech nebo v bateriích elektrických vozidel. Poptávka po něm neustále roste, očekává se, že do roku 2025 dosáhne trojnásobku současného stavu.

 

Ministr Havlíček

Dobrá zpráva je, že to máme opět pod kontrolou, řekl Havlíček. (Díky Aeronetu)

 

Ale vraťme se nazpátek, řekl předseda hospodářského výboru  Fiala. Všichni se podivovali, že australská firma ovládla českou a měla těžit lithium. I dnes se tomu podivujeme. A teď musíme dělat složité procesy a pan ministr Havlíček to popsal, abychom ovládli zpět společnost Geomet a dostali se k tomu lithiu. A my musíme legislativním procesem udělat to, aby strategickou surovinu už nemohla jakákoliv společnost ovládnout kýmkoliv vlastněná z celého světa. A trvá to už dva roky, aby vláda něco připravila, aby se to nemohlo opakovat. A sněmovna se k tomu bude muset vrátit. A já se ptám, co udělala vláda, aby nemohla jakákoliv společnost přijít a mohla strategické suroviny těžit?

Proč byla SPD na seznamu BIS, když chránila českou zem?

Ministr Havlíček: naprostá pravda a je hotovo. Jedná se o surovinovou politiku což je strategický dokument, je to projednáno s odborníky a zlato, lithium, uran, rubínium a césium - bude pět takzvaných superstrategických surovin České republiky, které budou mít tu výsadní možnost, že kdokoliv příjde, bude mít možnost je těžit. A pro ČEZ to dává obrovský byznysplán. Vstup do "lithia" dává obrovský smysl. ČEZ tím sleduje, že by zabezpečil lithium jako surovinu na baterie, takže by měl celý řetězec. Surovinu, výrobu baterií a finanční zázemí. Diamo by už nemělo nic. A jedno je jisté: poptávka po lithiu raketově poroste a Česká republika bude mít pod kontrolou surovinu, která v tom bude hrát klíčovou roli. (Díky Aeronetu - doplňme)

Co dělala BIS, proč útočily různé struktury pod ministerstvem vnitra na Aeronet a proč je MV Chovance, dnes Hamáčka brání, místo, aby byly potrestány za vlastizradu? Proč útočila Čt na údajné dezinformační weby, když se ukázalo, že ty dezinformační jsou informační a chránily Českou republiku, zetímco ty mainstreamové a tajné chránily zahraniční investice?

A já se ptám: jak je možné, a za koho kopají prapodivné struktury státu, které pronásledují obyčejné občany milující svůj stát Českou republiku, místo toho, aby ji chránily a pokud někdo zjistí zločin, vyhrožují jim a nazývají je různými pejorativními názvy jako dezinformační? Neměla by vláda konečně zakročit a ministr Hamáček s Koudelkou z BIS dát veřejnosti jasná slova, za který stát skutečně hrají?

 

 Toto by nemělo zapadnout a měl by se zločin proti České republice výborem nad kontrolou BIS a tajných služeb náležitě prošetřit. Ale nikoliv těmi, co v tom hrály svoji roli Chovanče a Hamáčku!

 Odkaz

VIDEO: Česká televize obvinila Aeronet, že prý kauza lithium byla dezinformace! Okamura má pravdu, je načase Kavčí hory znárodnit, protože takhle už to dál nejde! Nebýt našeho článku, lithium by v tichosti zmizelo za hranicemi!