Kde se vzal fake news, že Zuckerberg vzal vše do svých rukou, naučil se stovky jazyků a maže a cenzoruje? Vždyť je to nesmysl! Za zločiny proti demokracii, svobodě slova a převracení hodnot je pár jedinců, kteří šmírují a práskají a v jejichž čele byl ministr vnitra Chovanec, nyní Hamáček! Jedině tam se soustředí ne-svoboda slova!

 

Ani za bolševika nebyla cenzura, ale autocenzura. Tu skutečnou dělalo německé gestapo a vrací se až dnes!

Premiér Babiš a prezident Zeman by měli dát národu jasné stanovisko, kdo a jak český facebook ovládá

Zatím je známo, že lustrace a cenzuru po vzoru bolševiků v době totalitry dělají Evropské hodnoty v čele s Mácou a Jakubem Jandou, kteří jsou (alespoň se tak tváří) přímým nadřízeným ministra vnitra. Všímejte si, že cenzura a likvidace nepohodlných jde pouze jedním směrem, zatímco skutečná nenávist z opačné strany se netrestá. Dokonce samozvaný cenzor od tyče Jakub Janda ve své studii publikované think-tankem označil Zemana za „trojského koně dezinformační kampaně“!!! Přesně tak, jak to bylo za doby SSSR, a stalinových čistek, za dob Čepičků a Černých baronů. A v době staného práva - "Vyšší princip"!

Jan Smolík
Jan Smolík

Před rokem jsme napsali:

Vyšší princip mravní je podle skutečnosti. Dnes se za ironii, posměch a nesouhlas opět vyhrožuje. A zítra...?

I část nejmladší generace zná scénu Františka Smolíka nad popravou studentů gestapem. Ale i mezi starší generací je málo těch, co vědí, že to byla skutečná událost.

A to zítra je po roce dnes.

 

 

Nedělejme divadlo, že kdesi kdosi s cizí hatmatilkou maže cosi ve sklepě. Zatímco se Putinem a jeho prapodivnými útoky na celý svět odvracela pozornost, u nás to rozjela celá cenzurní samozvaná parta, která daleko předčila komunistické sovětské cenzory!

 Roman Máca z Institutu pro politiku (samozvaný cenzor)

Jakub Janda (samozvaný cenzor)

analytik Daniel Dočekal

Robert Břešťan

ředitel Leo Pavlát

 A můžete si doplnit další... Kdo víc, kdo méně bez věrohodné analýzy nelze definovat.

 

 Vyhledejte si jejich aktivity. Najdou na internetu jeden nepřesný text a pak ho opakují ve smyčce nekonečně dlouho. Dnes a denně, tisíckrát, ve všech provázaných médiích a propagandistických pořadech. Jako je

Aktuálně.cz Lukáš Prchal

Newsroom 24 a Luboš Rosí

Forum 24 a Šafr

Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám (CTHH) Eva Romancovová

Neovlivní.cz a Sabina Slonková

Člověk v tísni a Šimon Pánek

Aktivisté – například nechvalně známý zdravotní „bratr“ Karel Paták z VFN Vinohrady nebo extrémně levicový aktivista Jan Cemper, kteří vytrvale a ve skupinách nahlašují vybrané příspěvky nepohodlných autorů. A snaží se tím dosáhnout prahového počtu pro počet nahlášení, aby se spustil facebookový blokovací mechanismus pro daného uživatele.

 

A nad nimi bděl Chovanec a nad nimi bdí Hamáček - všichni ČSSD! S neomezeným přístupem prapodivných individuí z Evropských hodnot, které mohou bez soudního rozhodnutí udávat, osočovat, mazat a likvidovat. A dokonce i když prohrají soudní rozhodnutí, jako to dokázaly Parlamentní listy. Ostatní jsou zatím proti Hamáčkovi a cenzurní společnosti bezmocní. Včetně občanů České republiky!

Sociální sítě zavádějí cenzuru v zemích, kde je zakázána zákonem.

Ale je záhadou, že levicové extremisty či extremisty na správné straně nekontroluje dle zpráv ani BIS a ta je opět pod ministrem Chovancem, dnes Hamáčkem a Babišem. Tak kdo nám to vysvětlí? (Namátkou Novotný bulvárník z ODS, parta kolem červených trenýrek Tomasze Peszynskiho a další)

 

Stačí si dát jenom na prsa Havla a urážet, provokovat, urážet a provokovat a cenzoři se tiše smějí...

Výsledek obrázku pro tomasz peszynski7