Šaškárna, trapárna, dementárna. Pěstičky hrdiny politologa Fialy připomínají ratlíka, co štěká na dogu. A kolem houf kývačů. Parta jak z komixu patolízalů Velkých vůdců. Neohroženě se poplazíme před Bruselem, neohroženě se poplazíme před lidmi jako je bolševik generál Petr Pavel a NATO, který za dolary už není bolševik, ale antibolševik.

 

To je ta původní, hrdá ODS?

Nepřátelské převzetí u akciových společností se trestá. Zde, místo aby lidé v čele s Fialou hlásící se k polobolševickému systému prapodivných hodnot odpochodovali do pryč, nepřátelsky převzali konzervativní stranu ODS a posléze kádrují, prověřují a vylučují. Evropskou unii si rozvrátit nedáme!  Já mám svoji orientaci, a ta má orientace je nezpochybnitelná a kdo půjde proti mé orientaci, je nepřítel lidu, hřímal Klement Gottwald Fiala za frenetického ječení Němcové. Tak to byl sjezd politbyra ODS.

Výsledek: Václav Klaus mladší vyloučen.

Výsledek: Ivan Langer bleskově suspendován a prakticky vyloučen.

 

Tvrdá pěst vůdce Fialy: nepřítel je poražen!

 

Zastavme se však u Ivana Langera. Zajímavá věc. Mafián, zločinec, Íčko zkorumpovaný Mrázkův komplic. Tak ho znají lidé.

Jaká je však pravda?

Všechny soudy s tím, co to vymyslel - investigativní novinář Jaroslav Kmenta - Ivan Langer vyhrál. Trvalo to, ale vyhrál. Dokonce  Jaroslav Kmenta musel přiznat, že tajnou zprávu z "Krakatice" si vymyslel, aby byla knížka "Kmotr" prodejná. Svinstvo, špína, hnus. To je ten novinář, který je opět zaháčkován s veřejnoprávními médii, a záhadně se Slonkovou a Kubíkem. S Kroupou, který je synem Daniela Kroupy, stále vystupujícím ve veřejnoprávní televizi. Parta hochštaplerů, podvodníků a manipulátorů, za kterými stojí i FORUM 24 soudně uznaného opilce Šafra, který jako "totálně ožralý" zdemoloval mnoho aut.

Takže už nikoho nepřekvapí, když novinářskou cenu Ferdinanda Peroutky dostane kdo? Lhář Kmenta a BISkou odhalený Kundra. Přesto se slavná ODS a pěstičky Fialy ohánějí tím, co napsal podvodník Kmenta a Langera také likviduje. Evropskou unii nemiluje a je spjatý s Klausem...

 

 Všimněte si další zajímavé propojenosti: všichni níže jmenovaní jsou zaháčkováni ve veřejnoprávní televizi, ta s jejich "údajně věrohodnými "informacemi operuje, ta skvělá ODS dnešní je s Moravcem a všemi těmito individui v jednom svazku a život jde dál. Prý...

PRÝ VEŘEJNOPRÁVNÍ PRAVDA VÍTĚZÍ!

A CO TA SKUTEČNÁ?

 

 

Jen pro úplnost vyjádření Kmenty tenkrát u soudu o Íčkovi: (Langrovi)

J. Kmenta: "Kniha je beletrie, převyprávěný příběh. Záznamy jsem trochu upravoval..."

A tak doplnění, že lidé knihu "Kmotr" brali jako skutečný děj je jaksi bezpředmětné.

 

Odkazy

 Jaroslav Kmenta a Ondřej Kundra - cena Ferdinanda Peroutky

Slonková, Kmenta, Kroupa

BIS: Spekulace, polopravdy a výmysly Spurného a Kundry

Novinář Kmenta je v exekuci. Kvůli údajům v Kmotru Mrázkovi | Týden.cz

Langer vyhrál další soud s Mafrou | E15.cz

Novinář Pavel Šafr (FORUM 24) dostal podmínku za řízení v opilosti - iDNES.cz 

 

Ach Bože, jak hluboko jsi ODS klesla!